Νέα αποτελέσματα για το Voucher ΑΕΙ-ΤΕΙ

Κατηγορία : Νέα-Ανακοινώσεις
Ημερομηνία δημοσίευσης : 04/03/2015

voucher aei tei 29Ανακοινώθηκαν νέα αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Επιταγή διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ» /  Voucher ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που είχε ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ στις  6 Απριλίου 2015 για το πρόγραμμα Voucher αποφοίτων ΑΕΙ-ΤΕΙ, όλοι οι άνεργοι, πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ που είχαν υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα και πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος, όλοι όσοι είχαν κριθεί δηλαδή επιλέξιμοι αιτηθέντες εν δυνάμει ωφελούμενοι (επιλεχθέντες και επιλαχόντες) θεωρούνται ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επίσης, οι συνολικές ώρες κατάρτισης από 1.040 μειώθηκαν στις 600, εκ των οποίων οι 120 ώρες θεωρία και οι 480 πρακτική και αυξήθηκε το μέσο ωριαίο κόστος του εκπαιδευτικού επιδόματος από 3 στα 4 ευρώ. Συνακόλουθα το εκπαιδευτικό επίδομα διαμορφώθηκε στα 2.400 ευρώ (συνολικό επίδομα θεωρητικής και πρακτικής άσκησης).

Τέλος, προβλέπεται συνάφεια των πτυχίων των ωφελουμένων με τις θέσεις πρακτικής άσκησης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα νέα αποτελέσματα του προγράμματος εδώ: http://www.voucher.gov.gr/project/minedu-results (ΝΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Εάν επιλεγήκατε και θέλετε να πραγματοποιήσετε το πρόγραμμα σε μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας να ενημερωθείτε για τις συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις Πρακτικής Άσκησης, να διαλέξετε θέση πρακτικής άσκησης και να ενταχθείτε άμεσα σε πρόγραμμα κατάρτισης.

logos_EpixProgrAnaptAD


δείτε όλα τα άρθρα της κατηγορίας "Νέα-Ανακοινώσεις"


σχετικές δημοσιεύσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν :

Ενεργά Προγράμματα


Αναμένονται Σύντομα


Νέα


Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τομέα Απασχόλησης [...]

08/07/2021


γρήγορη μετάβαση με ένα κλικ :