ΛΑΕΚ 0,45%

Κατηγορία : Σεμινάρια, Κατάσταση σεμιναρίου : ενεργό
Ημερομηνία δημοσίευσης : 28/01/2015

Όλα τα σεμινάρια μπορούν να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα Ο.Α.Ε.Δ. - Λ.Α.Ε.Κ. Βασική προϋπόθεση για την ένταξη των σεμιναρίων είναι το υποψήφιο Στέλεχος να ανήκει στην μισθοδοσία ΙΚΑ της επιχείρησης και η επιχείρηση να έχει το απατούμενο ποσό προς αξιοποίηση. Η Εταιρία μας παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υποβολής και αποπληρωμής των σεμιναρίων σας στον Ο.Α.Ε.Δ. Αν σας ενδιαφέρει η υλοποίηση προγραμμάτων στην Κύπρο τότε τα προγάμματα επιδοτούνται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) και οι συνεργάτες μας στην Κύπρο μπορούν να σας υποστηρίξουν σε ότι απαιτηθεί αφού ήδη έχουμε υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια.

Τι είναι το πρόγραμμα ΛΑΕΚ - 0,45%

Κάθε επιχείρηση καταβάλλει εργοδοτική εισφορά ύψους 0,45% επί των αποδοχών των εργαζομένων της, υπέρ του Λογαριασμού για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ).

Η εισφορά 0,45% συνεισπράττεται με τις εισφορές του ΙΚΑ και υπολογίζεται επί των αποδοχών επί των οποίων υπολογίζονται και οι εργοδοτικές εισφορές του ΙΚΑ.

Την εργοδοτική αυτή εισφορά δικαιούται να την εισπράξει πίσω η επιχείρηση μόνο αν υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης για το προσωπικό της. Η επιχείρηση δικαιούται κάθε έτος το άθροισμα:

• του ποσού της εισφοράς 0,45% που καταβάλλει για το τρέχον έτος, πλέον

• του ποσού της εισφοράς 0,45% του προηγούμενου έτους που δεν έχει χρησιμοποιήσει.


δείτε όλα τα άρθρα της κατηγορίας "Σεμινάρια"


Αν έχετε κάποια απορία για το σεμινάριο και θέλετε να ρωτήσετε κάτι μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 24410-70203 και 6980-276000 ή χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ : φόρμα επικοινωνίας.


σχετικές δημοσιεύσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν :

Ενεργά Προγράμματα


Αναμένονται Σύντομα


Νέα


Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

Το πρόγραμμα, με συνολικό προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ, στοχεύει στην επαγγελματική κατάρτιση 80.000 ανέργων και υλοποιείται [...]

21/09/2022

Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τομέα Απασχόλησης [...]

08/07/2021


γρήγορη μετάβαση με ένα κλικ :